Zaken op de Rails

Op 20 mei stonden wij met onze 3D foto scanner en 3d printer op het zakelijk evenement Zaken op de rails in het Stoomdepot Rotterdam. De avond stond in het teken van Lifestyle, netwerken, verbinden, kennismaken en versterken.
De avond werd feestelijk geopend door de Burgemeester van Rotterdam Achmed Aboutaleb. Na de opening werd er gegeten, gedronken, gedanst en ondertussen kon iedereen een kijkje nemen bij de verschillende stands van bedrijven uit Rotterdam en natuurlijk Bleiswijk!

Vele bezoekers van Zaken op de Rails waren onder de indruk van onze opvallende fotoscanner en onze 3d geprinte mini beeldjes van mensen. Hoewel veel bezoekers van onze stand wel gehoord hadden van 3d scannen en printen en het wel eens op de televisie gezien hadden, waren de meeste mensen nog flink verwonderd over dit fenomeen. “Dat dit kan!”, hoorden we vaak. De gehele avond werd er weer een doorlopende 3d print demonstratie gehouden door Merijn van Mourik van Bubblebit, die iedereen enthousiast vertelde over alle mogelijkheden met 3d printen, de huidige ontwikkelingen en de materialen waarmee geprint kan worden.

De voorzitter van MKB Rotterdam werd deze avond als eerste door ons gescand. Daarnaast hebben we veel bedrijven weten te interesseren in de mogelijkheden om DoubleMe3d op locatie binnen het bedrijf een dag te laten scannen. De scans en 3d beeldjes kunnen als geschenk aan de werknemer gegeven worden als bijvoorbeeld kerstcadeau, jubileumgeschenk of andere felicitatie.

Daarnaast willen wij dat Zakelijk Rotterdam, en Nederland, weet dat het scannen en 3d printen van personen heel goed gecombineerd kan worden met de promotie van uw eigen bedrijf. Wij denken creatieve ideƫen graag met u uit en zijn heel divers inzetbaar. Het hele proces van planning, scannen, printen en leveren van de beeldjes kan in zowel grote als kleine oplage gerealiseerd worden.