Huur de 3D scanner van double me in voor jouw feest, evenement of beurs.

3D scannen op jouw feest, evenement of beurs

Wist je dat het ook mogelijk is om onze 3D scanner te huren voor jouw feest, evenement of beurs! Laat al jouw gasten scannen en trekt op beurzen en evenementen nog meer mensen naar jouw stand toe!

 

Hoe werkt het?

Je huurt onze scanner voor een dag in, er komt altijd een medewerker van double me mee om de scanner te bedienen en op- en af- te bouwen.

 

Hoeveel kost dit?

De prijs is vanaf €1.500,- voor een dag plus €1,- per km (vanaf Zwanenburg) aan reiskosten en reistijd. Voor de eerste 50 scans zal een een 3D preview te zien zijn die ongeveer een week te zien blijft.

Wil je de 3D scans hierna geretoucheerd hebben dan kan dit voor € 50,- per persoon per scan.

Ga je de 3D scans gebruiken voor online animaties etc dan kunnen wij jou bestand ook riggen, dit kost  €65,- per persoon per scan.

Op ieder beeldje dat er besteld wordt van de scans die deze dag gemaakt zijn krijg je -10% korting.

3D scanner Double Me
#EENBEELDJEVANJEZELF  #3DPRINT #EEN3DBEELDJEVANJEZELF #EENBRONZENBEELDJEVANJEZELF #EENBEELDJEVANJOUWGEZIN #EENBEELDJEVANJOUWFAMILIE #EENBEELDJEVANMIJNFAMILIE #EENBRONSBEELDVANMIJNFAMILIE #EENBRONSBEELDVANMIJZELF #EENMINIME #3DFOTO’S #3DFOTO #EEN3DFOTOVANMIJZELF #3DFOTOLATENMAKEN #DOUBLEME #DOUBLEME3D #MIJNZELFINMIJNMINIATUURDORP #ZELFINMIJNMINIATUURDORP #MINIATUURBOUW #EENKLEURENBEELDJEVANMIJZELF #EENKLEURENBEELDJEVANMIJNGEZIN #FULLCOLORBEEDLJE #EENSTANDBEELDJEVANMIJZELF #KLEINSTANDBEELDVANMIJZELF #UNIEKVCADEAU #LEUKCADEAU #CADEAUTIPS #CADEAUIDEEËN #ZWANGERSCHAPSBEELDJE #ZWANGER3DFOTO #3DZWANGEREBUIK #ZWANGERSCHAPSHERRINERING