Verschillende afwerkingen en kleur tinten voor 3D beeldjes bij Double me

Een 3D beeldje kan gemaakt worden in verschillende afwerkingen. Zo kan je kiezen voor een brons look beeldje, een verbronsd beeldje of een beeldje helemaal in kleur. Van de brons look en de verbronsde afwerking zijn er dan ook weer verschillende tinten om uit te kiezen. En wat voor soort sokkeltje wil je onder jouw beeld? Groepsbeeldjes die kunnen vaak ook zonder sokkel staan, maar voor de meeste beelden adviseren we het om er een sokkel onder te nemen. Dit staat niet alleen steviger, maar ziet er ook nog eens chique uit!

Hier onder zijn voorbeelden van de verschillende opties te vinden. Wel is het erg belangrijk om te weten dat op foto’s en schermen de kleuren altijd anders kunnen overkomen dan ze er in het echt uit zien! Daarnaast worden de brons look 3D beelden ook met de hand gemaakt en dus geschilderd en afgewerkt en kan ieder beeldje er net anders uit komen te zien dan de vorige.

Brons-look

Brons-look beelden worden met de hand geschilderd en daardoor is jouw beeldje extra uniek! Jouw beeldje komt zo veel mogelijk overeen met het voorbeeld beeldje waarvan jij de kleur hebt gekozen, maar bij een handgeschilderd iets krijg je natuurlijk  nooit een exacte replica waardoor jouw beeld extra bijzonder is. 

BL 1. Brons-look

BL 2.Blonde bronze

BL 3. Blackened bronze

BL 4. Zwart

BL 5. Koper-look

BL 6. Goud-look

BL 7. Deep goud

Kleur

Hoe de kleuren beeldjes eruit komen te zien is helemaal afhankelijk van de kleding die je aantrekt en de kleuren en patronen die je hierin verwerkt. Hieronder wat inspiratie:

Verbronsd / brons coating

Ook bij het verbronzen van jouw beeldje kan je kiezen uit verschillende kleuren/tinten.

VB 1. Tin gepatineerd

VB 2. Tin ongepatineerd

VB 3. Oud brons gepatineerd

VB 4. Brons ongepatineerd

VB 5. Messing

VB 6. Koper gepatineerd

VB 7. Koper ongepatineerd

VB 8. Brons donkere patina met highlights

VB 9. Grijs steenlook

VB 10. Brons groen gepatineerd

Sokkels

Een sokkel onder het beeld is niet alleen een stuk veiliger voor voor het beeldje omdat het minder snel omvalt, het staat ook nog eens chique!

S1. Marmer look

Het graveren van een marmer-look sokkeltje is mogelijk tegen een meerprijs.

S2. Plexiglas

#EENBEELDJEVANJEZELF  #3DPRINT #EEN3DBEELDJEVANJEZELF #EENBRONZENBEELDJEVANJEZELF #EENBEELDJEVANJOUWGEZIN #EENBEELDJEVANJOUWFAMILIE #EENBEELDJEVANMIJNFAMILIE #EENBRONSBEELDVANMIJNFAMILIE #EENBRONSBEELDVANMIJZELF #EENMINIME #3DFOTO’S #3DFOTO #EEN3DFOTOVANMIJZELF #3DFOTOLATENMAKEN #DOUBLEME #DOUBLEME3D #MIJNZELFINMIJNMINIATUURDORP #ZELFINMIJNMINIATUURDORP #MINIATUURBOUW #EENKLEURENBEELDJEVANMIJZELF #EENKLEURENBEELDJEVANMIJNGEZIN #FULLCOLORBEEDLJE #EENSTANDBEELDJEVANMIJZELF #KLEINSTANDBEELDVANMIJZELF #UNIEKVCADEAU #LEUKCADEAU #CADEAUTIPS #CADEAUIDEEËN #ZWANGERSCHAPSBEELDJE #ZWANGER3DFOTO #3DZWANGEREBUIK #ZWANGERSCHAPSHERRINERING