Een 3D beeldje van jezelf of van jouw geliefde bij Double me

Hoe werkt het?

Om een 3D beeldje te laten maken bij Double Me maak je eerst een afspraak om langs te komen in onze studio. Iedereen waarvan een beeldje gemaakt wordt moet ook echt bij ons in de studio komen, het kan dus helaas niet van een opgestuurde foto gemaakt worden.

Tijdens de afspraak ga je in onze 3D scanner staan. Deze maakt in 2 seconden tijd 200 foto’s van alle kanten rondom. Na het maken van de scan kies je de hoogte van het beeld en of het beeldje in kleur, brons look of echt verbronsd moet worden. Wij hebben ook voorbeelden staan om precies te zien waar je uit kunt kiezen. 

Nadat alles is gekozen en akkoord is betaal je gelijk voor het volledige eindproduct. Twijfel je nog en wil je toch nog iets langer nadenken over de kleur of hoogte? Geen probleem; je doet dan een aanbetaling van €75,- voor de gemaakte scan(die niet gerestitueerd kan worden), wanneer je hebt besloten hoe het beeldje moet worden en je het beeldje besteld wordt dit bedrag van de prijs van het beeld afgetrokken en betaal je dus het nog resterende bedrag.

3D scanner Double Me
Een brons-look beeld van twee kinderen, gemaakt door Double me

Hoe gaan wij verder na de afspraak?

Wanneer alles akkoord is en het volledige bedrag betaald is gaan wij de scan omzetten in een 3D beeld. Dit duurt ongeveer 6 weken, hou hier rekening mee als je het beeld voor een bepaalde datum nodig hebt. Wij gaan nu namelijk alle foto’s omzetten in een 3d bestand, dit bestand retoucheren zodat alles er goed uitziet en daarna het beeldje printen. Het printen alleen al kan wel 40 uur duren.

Het beeldje wordt na het printen nog nabewerkt afhankelijk van de kleur/coating die jij gekozen hebt. De brons look beeldjes verven wij nu bijvoorbeeld met de hand en de beelden die verbronst worden hebben nog extra tijd nodig voor proces van verbronzen en patineren. 

Wanneer het beeld klaar is kom je het bij ons ophalen in de studio. 

Belangrijke informatie

Ons adres is: Venenweg 15A, 1161 AK in Zwanenburg.Dit ligt tussen Amsterdam en Haarlem in en wij zitten bij Koopmans Printmedia in het gebouw. U kunt zich voor uw afspraak melden bij de ingang van Koopmans Printmedia. 

Wij zitten op 1 hoog, dit betekend dat er een hoge trap op moet worden gelopen om bij de scanner te komen. 

De levertijd van een beeld is ongeveer 5-6 weken na de scan en betaling. Voor een verbronsd beeld is de levertijd ongeveer 7 weken.

Draag liever geen witte of volledig zwarte outfit voor de scan.

Voor accessoires en brillen geldt een meerprijs. 

Na het maken van de scan dient het volledige eindproduct gelijk betaald te worden.

De beelden zullen een goede indruk geven van de werkelijkheid, maar nooit 100%.

Het is niet verstandig om de beeldjes in de zon te zetten of met water schoon te maken. De kleurenbeeldjes kunnen in de loop der jaren ook licht verkleuren.

Een brons look beeld van eenhond gemaakt door Double me
#Eenbeeldjevanjezelf  #3Dprint #Een3Dbeeldjevanjezelf #Eenbronzenbeeldjevanjezelf #Eenbeeldjevanjouwgezin #Eenbeeldjevanjouwfamilie #Eenbeeldjevanmijnfamilie #Eenbronsbeeldvanmijnfamilie #Eenbronsbeeldvanmijzelf #Eenminime #3Dfoto’s #3Dfoto #Een3Dfotovanmijzelf #3Dfotolatenmaken #Doubleme #doubleme3D #Mijnzelfinmijnminiatuurdorp #zelfinmijnminiatuurdorp #miniatuurbouw #Eenkleurenbeeldjevanmijzelf #eenkleurenbeeldjevanmijngezin #fullcolorbeedlje #eenstandbeeldjevanmijzelf #kleinstandbeeldvanmijzelf #uniekvcadeau #leukcadeau #cadeautips #cadeauideeën #zwangerschapsbeeldje #zwanger3dfoto #3Dzwangerebuik #zwangerschapsherrinering