3d scannen in de Kunsthal Rotterdam

Met ontzettend veel plezier hebben we in het weekend van 24  en 25 maart meer dan 400 mensen ingescand! Wat was het leuk om zoveel enthousiaste mensen in de scanner te krijgen!

Heb je je 3d model nog niet hebt ontvangen dan is er misschien iets mis gegaan en kan je het beste zelf een mailtje met je naam en scannummer naar manuel@doubleme3d.nl sturen. Controleer voor de zekerheid ook je spambox.

Je kan het model zowel op je laptop/pc als op je (recente) smartphone bekijken.

Je beeldje laten printen

Wanneer je een 3d print wilt van dit model halen we alle oneffenheden uit het model en de kleuren zodat het een prachtig beeldje wordt. Hieronder kan je de prijzen zien van de verschillende afmetingen beeldjes en de Kunsthal aanbieding!

We adviseren een beeldje te kiezen vanaf schaal 1:10, dus ben je 1m70 kies dan voor een beeldje van 17 cm. Dan krijg je het mooiste en meest duidelijke resultaat.

Het beeldje blijft goed staan maar we adviseren om het beeldje met secondelijm ergens op vast te lijmen (blokje hout, sokkel) zodat de kans op omvallen en breken verkleind wordt. Voor een meerprijs van €5,- printen we een rond voetje mee met het beeldje.

Indien je met zijn tweeën in de scanner bent gegaan en je wilt een beeldje, mail ons dan met je scannnummer en dan rekenen we de prijs voor je uit.

  Wanneer je 2 of meer unieke beeldjes afneemt ontvang je 10% korting op de prijs van de beeldjes. Dit geldt niet voor de kunsthal aanbieding van 10 cm en 25 cm.

  Wil je een beeldje, stuur dan een mailtje terug met de volgende gegevens:

  • je naam
  • adres (voor het verzenden)
  • hoogte van het beeldje
  • geef aan of je een kleurenbeeld wilt of een met een metaalbewerking
  • aantal beeldjes
  • het scannummer
  • Geef aan of je een voetje onder het beeldje wil laten meeprinten
  • Ben je met het gezin in de scanner gegaan, geef dan van alle gezinsleden de lengtematen door dan printen we jullie in verhouding tot elkaar.

   

  Na ontvangst van je bestelling ontvang je van ons een factuur met de betaalgegevens. De levertijd is ongeveer 3 weken. We sturen de beeldjes aangetekend op in een stevige verzenddoos! De verzendkosten bedragen €10,-

  Je kan er ook voor kiezen om de beeldjes op te halen in onze studio in Bleiswijk.

  Laat het ons weten als je nog vragen hebt!