Je eigen gezicht als chocolaatje of je dochter als chocoladepop!

Je eigen gezicht als chocolaatje!

Voor feestdagen, verjaardagen en bijzondere gelegenheden hebben we een geweldig kado-idee voor jullie. Dit kado is leuk voor iedereen die van chocola houdt. Kom langs in onze studio en we maken een 3D scan van je gezicht, dit duurt nog geen minuut. Na 4 weken ontvang je zowel je gezicht geprint in 3d als de mal van je gezicht. Met deze mal kun je zelf chocolaatjes maken, maar de mal werkt ook met marsepein of voor het maken van ijsblokjes.

Verras je geliefde, je moeder of al je vrienden en familie met chocolaatjes van jouw unieke smoelwerk.

Dus ben je om op te vreten, of ken je iemand waar je wel een hapje uit zou willen nemen, bel ons en maak een afspraak! Want zeg nu zelf, wie wil er niet gekloond worden in chocola?

Voor wie een chocoladegezichtje niet genoeg is hebben we een grotere uitdaging. Het kost de nodige voorbereiding en wat geduld maar dan heb je ook wat. In onderstaande instructie kun je zien en lezen hoe je een tweedelige mal maakt van je eigen 3d beeldje. We hebben de mal gemaakt met vloeibare gietsiliconen die uiteraard ook weer voedselveilig zijn. Als je de mal eenmaal hebt kun je hiermee eindeloos chocoladepoppen maken van jezelf.

Bij ons kun je terecht voor het laten maken van de 3D scan en print en ook de gietsiliconen, maak een afspraak en kom langs in onze studio.