Betalen voor je 3d beeldje in Euro of Bitcoin

Als de scan goed gelukt is en wij uw beeldje in productie gaan nemen vragen wij u een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. U kunt bij ons met contant geld betalen, pinnen of een bitcoin betaling doen. U kunt natuurlijk ook direct het gehele bedrag betalen.

Tijdens het productieproces houden we u op de hoogte van de vorderingen van de print. Voor wij het beeldje opsturen kunt u de resterende 50% betalen via een iDeal of Bitcoin betaallink of het geld naar onze rekening overschrijven.

iDeal
Voor betalingen via IDEAL werken wij samen met de payment service provider Mollie. Tijdens het maken van uw betaling staat er Mollie B.V. of Stg Mollie Payments op de betaalreferentie en/of uw bankafschrift. U krijgt de betaallink via email toegestuurd.

Bank overschrijving:
Uiteraard kunt u ook gewoon het geldbedrag naar ons overmaken met een bankoverschrijving of acceptgiro. Zodra de betaling ontvangen is wordt de bestelling verzonden. U vind onze bankgegevens onderaan deze pagina.

Bitcoin betaling:
Als vooruitstrevende ondernemers geven wij u ook de mogelijkheid om het nieuwste internetbetaalmiddel te gebruiken! Tevens de veiligste methode om online te kunnen betalen. Bij het afrekenen wordt er een qr-code van de betaalgegevens aangemaakt die we naar u toesturen.
Bitcoin is digitaal geld. Met Bitcoins kun je online aankopen doen. Deze digitale valuta heeft de afgelopen tijd veel terrein gewonnen. Het interessante aan deze munt is dat hij gedecentraliseerd is. In andere woorden, er komen geen banken of andere instanties aan te pas. Er zijn dus ook geen transactie kosten, en de transactie van Bitcoins vindt plaats in luttele seconden. Het netwerk wordt gebouwd door andere Bitcoin gebruikers en staat of valt met het geloof in de munt. Kopen van Bitcoins via iDeal in Nederland kan bijvoorbeeld bij bitonic.nl of via een Bitcoin exchange zoals Btc-e. Meer over Bitcoin weten? Kijk eens op Bitcoinspot.nl of CoinDesk.com.

bitcoin